keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Thaimaan levottomuudet

Ulkoasiainministeriö on lisännyt tänään 8.10.08 uuden tiedotteen sivuilleen, joka on kopio edellisestä 3.10. julkaissusta.

Alla lainaus Ulkoasiainministeriön nettisivulta

Matkustustiedotteet, 8.10.2008

Thaimaa: matkustustiedote

Thaimaa: Mielenosoitukset jatkuvat Bangkokissa. Terrorismiuhka. Levottomuudet jatkuvat myös eteläisimmissä provinsseissa.

Suomen suurlähetystö
Bangkok

Thaimaan sisäpoliittisen tilanteen johdosta matkailijoita kehotetaan seuraamaan uutisia ja noudattamaan paikallisten viranomaisten ohjeita sekä välttämään alueita, joilla mielenosoituksia esiintyy.

Terrorismiuhan vuoksi Thaimaahan matkustavia kehotetaan noudattamaan varovaisuutta erityisesti paikoissa, joissa on suuria ihmisjoukkoja. Varovaisuutta tulee noudattaa myös länsimaisten suosimissa turistikohteissa.

Poikkeustila Pattanin, Yalan ja Narathiwatin maakunnissa Etelä-Thaimaassa on ollut voimassa vuodesta 2004 siellä jatkuneiden vakavien levottomuuksien vuoksi. Väkivaltaisuudet ovat levinneet myös Songkhlan maakuntaan, josta osa on poikkeustilan piirissä. Matkustamista Pattanin, Yalan, Narathiwatin ja Songkhlan maakuntiin tai kulkua näiden kautta ei suositella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti