tiistai 14. lokakuuta 2008

Mailman valloitus 2008 - osa II

Nyt se on vihdoin totta ja varmaa!!!!! Jeeeeeeeeeeee! (mikään ei oo varmempaa kun epävarma)
Kaakkois-Aasian valloitus osa 2 starttaa 27.10.08!!! Kesto noin 3kk. Kotomaassa käymään (paluu) 19.1.09 !!!

Kiertueen reittisuunnitelma on vielä auki, mutta tällä kertaa huolellisen tiedustelu ja valmistelu reissun jälkeen touko-kesäkuussa, route tulee olemaan enempi aidompaa ja vähempi turistia ja Pattista :-) (ehkä) Alueita tullaan ottamaan haltuun aivan uudella intesiteetillä myös rajojen yli, eli Good Morning Vietnam ja Here I come Malesia. Nämä selviävät tarkemmin joskus ja niistä voitte tulla lukemaan täältä. Uskokaa tai älkää, mutta taaaaas kerran on jotain aivan sspektaakkelimaista tiedossa!!!

Team on häärännyt kuumeisesti enne tulevaa, tulee vääntämään reissun aikana, sekä sen jälkeen erään matkailualaa, teidän ja muitten elämää muuttavan projektin parissa. Tuon duunin hedelmiä voi jokainen teistä korjata jo ihan lähiviikkoina! Näin alustavasti voin luvata, että se antaa mahdollisuuden teille jokaiselle muuttaa elämäänne, kokea ja nähdä mailman siisteimmät mestat, elää ja nauttia ja avartaa mieltänne kohti onnellisempaa arkea ja elämää.

OLKAA TARKKANA!! Täällä tullaan julkaisemaan lähi päivinä/viikkoina täällä tuon lähes tarunhohtoisen ja salamyhkäisyyden varjossa olevan yyyber hienon ja hehkutetun projektin ja selväähän se on, että ton hypetyksen jälkeen sen on oltava jotain ...tun siistii. ;-) Myös tuosta syksyn matkasta ja kaikesta siitä mm. mitä joulu ulkomailla on, tuun myös kirjottelee tänne..!

P.S. Joooo, mä tiedän, alussa saatto esiintyy lievästi kopiutu juttu jostain, mutta mitä sitten! Seison sanojeni takana.. :)







Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti