maanantai 20. huhtikuuta 2009

Salkkarit - menossa mukana jo 10 vuotta


"Laitela, Ismo Laitela..." Öy nöööyyyyy!! Kuvassa esiintyy allekirjoittanut! :D Ei Ipe! Jos meissä jotain ulkoista yhteneväisyyttä onkin, niin en tosiaankaan tunnusta, että mitään muuta yhteistä piirrettä meissä olisi. Tuli huomioitua tuo yhdennäköisyys gallerian kuvia plärätessä..

Ei muuten Ismo taaskaan loistanut tän illan jaksossa suurella älykkyydellään ja kekseliäisyydellään. :) Itsehän olen näissä ominaisuuksissakin jotain muuta.. :) Btw. tein Naamakirjassa "Mikä Salkkareiden hahmo olisit" - testin. Ei nyt toikaan visa ihan täsmää.. No ainakaan sanasta sanaan :S :) Jääköön kommentoimatta miltä osin.. ;)

Tulos: Niina Kanerva Olet valmis valehtelemaan, jotta et tuntisi oloasi noloksi. Sinulla on salaisuuksia, mutta tahtoisit kertoa ne mielitietyllesi. Raha-asiasi ovat tällä hetkellä huonossa jamassa mutta mahdollista parantumista on odotettavissa. Pukeudut siististi, useimmiten muodin mukaan.

Salatut elämät ystävien kesken salkkarit on selkeesti vakiinnuttanut paikkanasa Suomalaisessa kodissa ja siinä arjessa. Myös omassa. Tämä on harvoja saippuoita joita tulee väijyttyä ja jopa tunnustan tykkääväni sitä! Salkkarit kuuluu iltaan puol kasiin ja sen ohjelmaa odottaa. Se jakaa aikaa alkuillan ja illan välillä, se on nähtävä ja se on sosiaalisuuden väline. Salkkarit rauhoittaa ja tasoittaa päivän riennoista ja toisaalta pönkittää omaa kolhuja saanutta itsetuntoa :) Joku on vieläkin säälittävämpi kun minä :D (itseironia ja sarkasmi on huumorinlaji siinä missä peruna on hiilarin lähde) Iso käsi VHH vs "normaali" kotiruoka-valio keskustelulle! Ja hurraa putkelle nurkassa..


Kuva: Suosikki nettisivustolta


Alla lainaus wikipedia.org nettisivustolta aiheesta.

Salatut elämät (puhekielessä myös Salkkarit; suomenruotsalaisessa lehdistössä sarjasta käytetään nimeä Dolda liv) on FremantleMedia Finland Oy:n tuottama australialaisen Neighbours-saippuasarjan ohjelmaformaattiin perustuva[1] suomalainen saippua- ja draamasarja, jota esittää MTV3. Sarjan kuvaukset alkoivat vuonna 1998, ja ensimmäinen osa nähtiin MTV3:lla maanantaina 25. tammikuuta 1999.[2]

Alun perin sarjaa suunniteltiin tehtävän 540 jaksoa alkuvuoteen 2002 asti, mutta sopimusta on jatkettu sen jälkeen useita kertoja.[3] Toukokuussa 2007 tuotantoyhtiö ja MTV3 tekivät sopimuksen 300 lisäjaksosta, joten sarja jatkuu ainakin kevääseen 2010 saakka.[4] Jatkosta neuvotellaan kevään 2009 aikana.[5]










Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

- vellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti