sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Thaimaan levottomuudet


Ulkoasianministeriö on julkaissut alla olevan tiedotteen nettisivuillaan 3.10.08. Silläkään saralla ei kovin aktiivisia olla, siis tilanne ei tuolla ole muuttunut ja jatkaa oloaan. Bangkokissa jo pitkään asuneen tuttavani mukaan tilanne ei siellä vaikuta mihinkään eikä näy sitä normaalia enempää mitä se nyt on jostain vuodesta 2004 asti jatkunutkin. Kuten aikasemmin kirjottelin, taitaa olla kysymys siitä, että nyt länsimaalainen tai ainakin Suomalainen media reagoi siihen parin päivän ajan. Toki siis tilanne jollakin tapaa siellä kärjisty kun siitä uutisoitiin.

Tilanne Thaimaassa ei tunnu muuttuneen parin viikon takaisesta. Siitä ei ole uutisoitu uudestaan missään varteenotettavalla uutissivustolla juurikaan. Jäädäänpä seurailemaan...

Ja tosiaan, täytyyhän se käydä tsekkaamassa tilanne ite paikan päällä ;-) Lähtö on edelleen 27.10.08. Sitä ei tuokaan asia muuta.

5.10.2008 klo 12.20 Ulkoasiainministeriön nettisivulta poimittua:

Matkustustiedotteet, 3.10.2008

Thaimaa: matkustustiedote

Thaimaa: Mielenosoitukset jatkuvat Bangkokissa. Terrorismiuhka. Levottomuudet jatkuvat myös eteläisimmissä provinsseissa.

Suomen suurlähetystö
Bangkok

Thaimaan sisäpoliittisen tilanteen johdosta matkailijoita kehotetaan seuraamaan uutisia ja noudatta-maan paikallisten viranomaisten ohjeita sekä välttämään alueita, joilla mielenosoituksia esiintyy.

Terrorismiuhan vuoksi Thaimaahan matkustavia kehotetaan noudattamaan varovaisuutta erityisesti paikoissa, joissa on suuria ihmisjoukkoja. Varovaisuutta tulee noudattaa myös länsimaisten suosimissa turistikohteissa.

Poikkeustila Pattanin, Yalan ja Narathiwatin maakunnissa Etelä-Thaimaassa on ollut voimassa vuodesta 2004 siellä jatkuneiden vakavien levottomuuksien vuoksi. Väkivaltaisuudet ovat levinneet myös Songkhlan maakuntaan, josta osa on poikkeustilan piirissä. Matkustamista Pattanin, Yalan, Narathiwatin ja Songkhlan maakuntiin tai kulkua näiden kautta ei suositella.



Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti