tiistai 14. huhtikuuta 2009

Thaimaan levottomuudet - Reissaaja paikanpäältä

Kuva: Siam Paragon ostoskeskuksen edustalta Bangkokista. Tungosta ilmaiskonsertissa.



Kuva: MBK-ostoskeskukselta Bangkokista parhaaseen Sonkran-festari aikaan.


Kuva: Tarkastuspisteeltä, keskeisestä risteyksestä MBK-ostoskeskuksen läheltä
Kuvat kuvannut: Jari

Bangokissa paikalla ollut Jari kommentoi tilanteen olevan rauhallinen ja hiljainen. "Koskaan en oo nähny niin vähän porukkaa siellä ja piti vielä olla joku festivaali.."

Keskeisimmät tapahtumat sijoittuvat Bangkokin keskusta-alueelle, jossa sijaitsee suosittu ostoskeskus alue, Victory monument, pääministerin kanslia ja palatsialue muutaman kilometrin läheisyydessä toisistaan.

Paikalla vain muutamia armeijan edustajia mm. vartioimassa mielenosoitusten takia suljettua Siam Paragon ostoskeskusta. Kuvat otettu maanantaina kun punaiset ovat jo saarrettuna, mutta eivät vielä luovuttaneet. Alueella lisäksi vain kourallinen Songkran juhlijoita. Songkran on Thaimaalaisten uuden vuoden ja kuivan kauden päättymisen juhla ja hyvin suosittu ja iloinen tapahtuma jolloin ihmiset kokoontuvat kaduille leikkimään veden kanssa. Kukaan ei voi tuohon aikaan välttyä kastumiselta. Meno on hulvatonta.













Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

- vellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti