lauantai 7. maaliskuuta 2009

Chonburi, Thaimaa

Tervehdystä ja hauskaa lauantaita! Muistakaahan viedä lotot, saunat lämpiämään ja valmistautumaan Napakympin jälkeiseen viikkotehtävään!!

Itsekkin viettelen tässä jopa melko perinteistä viikonloppua. Huom! Vain melko. Yöksi töihin, kuinkas muutenkaan. Pieni hairahdus, ei voi mitään. Annettakoon se anteeksi.

Reissulinkkivinkki
(sopii 2viikon shoppailu, rentoutumis ja biletys kohteeksi. myös lapsiperheille)

Tässä niitä lupaamiani kuva ja tekstihässäköitä kootessa bongasin Tuubista tollasen kauniin videon. Sillä voipi fiilistellä ja ottaa buranana, no vaikka pakettimatkaoireyhtymään tai sitä vakavempaan versioon, matkakuumeeseen. Kiinnostava ja kaunis matkailukohde tuo Chonburin provinssi :) Ja jopa niin on, että nyt kaikki suppeet äidin omat talttahampaat voivat ottaa tarkasteluun ennakkoluulonsa ja käsityksensä Thaimaan tärkeimmästä vientituotteesta ja vetonaulasta.. MRRRR!!

Hauskaa kevät-talvea!!! (tuleeks tohon väliviiva vai onks se väli-viiva? väli viiva viiva.. hmmm..?! :S)

edit: tätäkin kirjottaessa todellakin olen ihan "koti"-suomessa..














Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

Kaikkien tekstejä kommanneiden kesken arvon kupin kahvia ja eilisen munkin. Lisäksi yksi voittaa pääpalkintona jotain kivaa. Vaikka French Dogit essolla, tai kepsut!

- vellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti