sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Matkis osa 5



,











































"Voiiiii vittuuu, mä en löydä vessaa.."
Ihan ekana en uskonu kuulevani noita sanoja täällä. Siis Suomalainen känniääliö :-)) Olihan se mentävä tervehtimään kulttuurishokki päissään noita janppoja Turusta. Heti kun avasin suuni toi turistitaijotain, Thaimaalainen nainen kainalossa aloitti keskustelun kuultuaan, mistä olen; "HEI, me ei todellakaan ruveta puhumaan lätkästä, koska se ois noloo sulle.." Ihan sama, ei mua jääkiekko kiinnostakkaan, ei varsinkaan nytten.

Nyt on hengattu torstaista asti täällä. Itellä toi aika on menny aika sumuisissa merkeissä. Tänään mulla oli eka melkein selvä ilta. Nyt riittää dokaaminen vähäks aikaa. Hauskaa kuitenkin on ollu. Eilinen ilta meni rannalla istuen ja kilpaa kaataen Tequila shotteja paikallisen nuorison kanssa ja jutellen Suomesta, Thaimaasta, naisista, töistä, armeijasta yms. Siistii! Ovat muuten rankkoja muki miehii ja naisii. Ne melkein onnistu dokittelemaan mut pöydän alle.. ;-) Koh Samet on bilesaari!

No kuten arvata saattaa, tää päivä oliki sitten trooppinen kanuuna päivä. Onneks "bungalovissa" on ilmastointi!! Pikkuhiljaa hilailtuani ylös sängystä, lähdin kävelemään keskuskadulle, jo tutuks tulleeseen pätkään. Satuinpa taas Roger's placeen, jossa tapasin aikasemmin Norjalaisen Tomin, Brittiläisen Kerryn ja Kanadalaisen Reneen. Ja siellähän he taas :-) "Hello Will!! Nice to meet you again.." Sain uuden nimen siis. Vellu on kuulema niin hankala lausua. Niinpä. No jutut jatkuivat samoissa merkeissä, paskaa jauhaen siis. Mm. Japanilaisesta liiketoiminnasta... Täh?!

No mutta. Huomenna aamupäivästä lähtö Pattayalle takasin kohti uusia seikkailuita.. Katsotaan mitä tuleman pitää. Ehkä Laos tai Bangkok..

Klo 2030 otettiin reportaasiyhteys Suomeen Megados-radioon :-) Toivottavasti kuuntelitte. Niitä jatkossa tulee varmaan lisääkin. Yritän täällä ilmotella osoitteita ja aikoja.. Mutta nyt tää vaikenee, mutta ei iäksi. Nukku-Maija kutsuu..

P.S. Illalla satoi vettä. Taivaan rannassa salamoi ja tulee nyttenkin kovaa... Jännää. Myrsky lähestyy. Saa nähä tuleeko se tänne. Päästäänköhän huomenna sittenkään pois täältä..? Intermin ei ainakaan oo ilmotellu mistään vaaroista mitään..

3 kommenttia:

  1. Hola...eiku kwakahiki trapi..vai miten se nyt meni eli moi!
    Ja ilmesisesti turun mestarit oli just niitä että (vittu me ollaan koko aasian kingejä..vitttuuu)? Hehheh. Olikos se nyt kaiken kaikkiaan hankala ruljanssi lentokentällä ett saa omansa meseen.. Siis kuka sille pappatunska kuskille seposti oikean osotteen? Jäi vähän auki...no välillä on haavi mulla auki ihan ilman syytä :) No mutta hei...pidä ittes ruodussa ja kuosissa, mutta pidä hauskaa!! Ehkä sitä vois joskus lähteä tollaseen reissuun!! T. Brother of Grimms!

    VastaaPoista
  2. Jeps! Käytös oli melko Aasian omistaja tyyppistä!! Heidin paikallinen, Thaimaan kielen taitoinen kaveri (Yuong) opasti tuntsa-kuskille, minne mennä. On muuten Thaikku kieli aika vaikee.. Ei se loppujen lopuks ollu. Vaatii vaan sellasen luottavaisen asenteen tähän kaaokseen. On mentävä sinne minne sattuu pääsemään ja toivottava, että sattuu pääsemään..

    Uskon, että reissu kannattaa!! Tää on elämää!!

    VastaaPoista
  3. Nii ja kiitti. Toivottavasti mustakin tulee mies joskus..

    VastaaPoista