maanantai 27. lokakuuta 2008

LÄHTÖ!!

Reissuun lähtö on huomenna maanantaina!! Toiselle joku pieni on toiselle jotain niin suurta! Monen kuukauden työn tulos tai sen alkaminen on nyt lähellä sitten. Ilman mitään suurempaa dramatiikkaa mitä jo tää teksti yrittää henkiä, en yritä hakee. Tää vaan jo sinänsä on mulle monenvuoden haaveen täytymistä. Oikeestaan viime kuukaudet on ollu sitä monelta muultakin osin.. ;-)

Olo on väsynyt mutta onnellinen, tai no iha ok ainakin. Pientä sellasta kuumetta pinnassa. Saas nähdä..

Just nyt istuskelen tässä sohvalla ja kelailen, että kaikki on valmiina. Passi (X) Hammasharja (X) Jooo, eiköhän ne siin oo. Jotain jää kuitenkin tekemättä ja makasta. Täällä kotomaassakin on jotain velvotteita, tai mitä ne nyt on, jotka on vaatinu ja vaatii oman huomionsa ja ihmettelynsä. Taidanpa alkaa pakkailemaan. Täs on viel monta tuntii aikaa..

Huomenna (siis tänään) maanataina Klo 17.10 lähtee lento Helsinki-Vantaalta, kierrellen Shanghain ja Hongkongin kautta Bangkokiin. Matka kestää noin vuorokauden kahdella vaihdolla siis.. :S Noooooh, tuleepahan käytyy Kiinassakin :D Paluu lento 19.1.09. Viimeisiä hetkiä kauniissa, kylmässä ja sateisessa kotomaassa aika pitkään aikaan. Joulu menee poissa kotoa! Aika hassuu. Onhan joulu kuiteskin yks parhaimipia juhlia ja perhe sellasii kalenterivuodessa. Viime juhannuksen (joka ei tosiaakaan oo parhaimpii) vietin myös ei-suomessa, ja oli ehkä paras jussi tähän asti. Ei varmaan joulukaan siis huono.

Tää blogi vaikenee nyt, mutta ei iäksi. Palaan ehkä ensi viikolla, heti kun oon taas tietoverkkojen ulottuvissa (varmaan ihan pian) Eipä tässä suurempaa, mutta katsotaas.. JEEEMOIIII!








Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

1 kommentti: