torstai 25. syyskuuta 2008

Madventures

Jymyuutisia reissariväelle ja Madventures diggareille!!!! :D:D:D:D:D

Madventures 3. kausi keväällä ulos!!!! JEE!! Sitä on ooteltu, ounasteltu ja toivottu, sekä spekuloitu juoruja. Kuulema äijätkin on mailmalla nähty.. ;-) Hyvä homma! 1. ja 2. kauden boxit on jo läpikulutettu dvd-soittimen laserilla, ei niihin vieläkään oo kyllästyny, mutta uusi tervetullutta. Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää!

Lisäksi samalta bosselta lyhytelokuva julkistettu! Monte Rosso. Katsoin sen Yleltä. Tykkäsin. Elokuva todellakin oli kepee kertomus päähenkilön arjesta. Aito ja JOILTAKIN osin helposti samaistuttava. Miinusta kuiteski siitä, että eräs polteltava huumava tuote näytteli siinä merkittävää osaa. Varmaan ihan tietoisesti, mutta itse en seikkana tykännyt jos leffaa tarkastelee jonkinlaisena kertomuksena arjesta. En siis todellakaan noilta osin samaistu mihinkään.

Fiiliksiä lisää se, että oma talven reissuun lähtö lähestyy.. Ei oo enää kammassa paljoa ;-) mutta tämäkin tieto virallisetetaan myöhemmin vasta yksityis ja reittitietoineen, sekä lisäks tulossa muutakin jännää. No en tiiä kelle, mut mulle ainakin.. hehee! näin se on.


3 lainausta www.madventures.tv nettisivustolta sekä Facebook uutiskirjeestä




KOLMAS MADVENTURES KEVÄÄLLÄ ULOS!
Nyt se on vihdoin niin varmaa, kuin voi olla! Madventuresin kolmas tuotantokausi saa ensi-iltansa Subilla keväällä 2009. Kaikki muu info on vielä classified-osastoa tuottajiemme vaatimuksesta: jos kertoisimme, joutuisimme sen jälkeen tappamaan teidät. Lokakuussa lisätietoja, hold on!



Subtv:n palkitun Madventures-matkailusarjan tekijöiden esikoiselokuva on ilmestynyt!

Monte Rosso on yhteen kesäiseen päivään sijoittuva urbaani veijarikomedia nykyhetken Helsingistä. Klassisen farssin juoni kietoutuu duunarin ansaitun viikonloppuvapaan, kaverusten välisen kilpakosinnan ja mahdollisimman huonosti ajoitetun polkupyörävarkauden ympärille.

Elokuva pyrkii vangitsemaan autenttisen ajankuvan helsinkiläisestä elämäntavasta, sukupolvesta ja kielestä, joka toistaiseksi on vielä elokuvalla tallentamatta. Monte Rosson on ohjannut käsikirjoittaja Jon Sundell yhdessä Tuomas Milonoffin kanssa. Tuottajana toimii Riku Rantala.

Elokuva saapuu suuren yleisön tietoisuuteen maanantaina 22. syyskuuta, kun se saa ensi-iltansa Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla sekä YLE TV1:llä. R&A-festareiden näytöksen ja klubin liput myytiin hujauksessa loppuun, mutta lisää on jo luvassa!

Suomalaiselle lyhytelokuvalle poikkeuksellisesti tätä pätkää pääsee katsomaan viikonloppuisin heti seuraavana perjantaina ja lauantaina suurella kankaalla Tennispalatsin kakkossalissa!

Liput iltakymmenen näytöksiin kustantavat 5€ kappale ja niitä voi varata tiistaista 23. päivä lähtien Finnkinon nettisivuilta sekä teattereista. Elokuva lähtee myös R&A -kiertueelle ja on nähtävissä sekä Hämeenlinnan Bio Rexissä 30.9. - 1.10. että Kajaanin Bio Rexissä 3. - 4.10.

Perjantain 26. päivän näytöksen lippujen kanssa kannattaa kiirehtiä, sillä ilta jatkuu Nollassa elokuvaa varta vasten järjestetyillä jatkoilla taatusti hyvällä possella! Leffalippua vastaan olut ja siideri irtoavat viidenneksen halvemmalla ja saundeja tykittävät Monte Rosson hengessä elokuvaan musiikkia säveltäneet Uuden Fantasian Dj PP ja Ercola.

Welcome everybody!


MADVENTURES.TV UUDISTUU!
Uusi Madventures-saitti avataan viimeistään marraskuussa. Sitä ennen laitetaan vanha hetkeksi jäähylle, toki uutiset ja Strandedin foorumi pysyvät edelleen pystyssä.

Samoin mainio nettikauppamme Superpirate.com palvelee normaalisti: syksyn reissuille taisteluasut ja Madventurees-ohjesäännöt saa edelleenkin samasta osoitteesta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti