keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Matkis osa 6



























































Suay yi'm!! Tänään taas näin sen!! :-))) Olen onnellinen.. Ainakin hetken aikaa!!


Voi vitttttuuu. Olen turisti ja sillä siisti. Täällä Pattayalle taas menny kaks iltaa! Jep, sumuisissa merkeissä! Eilen tapasin täällä Pattiksella Eeron Bangkokista. Suomalainen tyyppi, joka opiskelee BKK:ssa. Hyvä tyyppi! Meno oli.. öö aitoa! :-) Satuttiin juttelee tuolla pallontallaajat.net foorumilla ja Eero päätti heilahtaa tänne mestoille dokausreissulle! Pattaya on kuulema paikallisillekkin Ruotsin laiva simulaattori :-) Täällä on kokoajan viikonloppu ja loma. Niikun aikasemminkin kertoilin, että kävelykatu on iso tori ja markkinat, josta saa mitä vaan! Ja nyt en tarkota sitä, että oisin hankkinu mitä vaan, mut sormuksen ostin eilen. Hieno ja halpa rihkamakoru. Tarkempia yksityiskohtia kertoilen ehkä myöhemmin.. ;-) "Kerranhan sitä vaan lomalla ollaan.." Siteeraus erään kaverin ohjenuorasta.. :-)

Tämä tai siis eilinen päivä meni aika tehokkaasti nukkuessa ja colaa imiessä. Hanurini sain revittyä sängystä ylös about joskus seiskan aikaan illalla.. joo o! taaskin missasin auringon! Hetken aikaa keräiltyäni kahvikupin ääressä terassilla, saapui hotellin ja baarin pitäjä. Hän sai mut ylipuhuttua lähtemään kyydissään River Baariin, joka on Suomi-Baari Soi 14:sta. Kiva paikka, jossa voi tavata muita länkkäreitä, enimmäkseen Suomalaisia. Ihan jees, mutta antakaa anteeksi (Pete, älä sano mitään!!), olen kuplassa ja turisti. Tänään muuten pysyin mukista erossa, ihan oikeesti. On hyvä olo jo. Söin hyvin, chillailin, heittelin tikkaa ja lätkin biljardia. Hävisin kaks kertaa Yongille piliksessä, mutta voitin kaikki tikassa! JEE! Riverin sulkeuduttua mentiin kävelemään (tottaikai, onhan se walkkari) Hadin, Yongin ja Jarin kans Walking sreetille. Yritettiin ettiä, jotain paikkaa jossa ois Dancee ja ysäri-musaa mut ei löydetty, paikkaa joka ois soittanu sellasta tai minne ois viittiny mennä kun oli liikaa porukkaa. Silti oli kivaa!! Koska mä näin sen... a'at yi'm:n, long ra'k??

Täytyy kyllä hakeutua vähän aidompaan ymparistöön. Tai sitten ei, miks pitäs. Katotaan. En nyt jaksa miettiä. Kerkeen vielä. Extreme on kaukana tästä. Ihan sama, mitä sitten. Mulla on hauskaa! On tääkin eräänlaista extremeä. Esim Aasialainen liikennekulttuuri on melko menoo.. Se ajaa kuka kerkee ja uskaltaa!

Mutta palataan astialle. Hyvää yötä! Kello on täällä +4 tuntia Suomen aikaan. Lisäilen taas kuvia ja vidoita, jahka jaksan purkaa ne. Huomenna rannalle. Jos näkis vaikka arskan..

1 kommentti: