lauantai 7. kesäkuuta 2008

Matkis 8
















kuva: River Hotellin kattoterassilta, jossa on aito sauna, kuntosali, aurinkotuoleja. Täällä voi vaikka järjestää kivat illanistujaiset. Tuli kokeiltuu sauna, kyllä siitä löylyt saa. Tiloista löytyy kaikki tarvittava, grilli, jääkaappi, stereot ym.


Moraaliset arvot ja käsitykset hyvistä tavoista ja käyttäytymismalleista. Mitkä?!? Unohtakaa ne!! Voin sen verran kertoa, että täällä (edelleen Pattayalla) ne on oikeesti saanu aivan uuden muodon! Millään ei oo mitään väliä, ketään ei kiinnosta, kaikki on ok, ainakin melkein kaikki. Omalla Thaikku-tavallaan. Kaikki kusettaa kaikkia ja mikään ei oo sitä miltä näyttää, ei aina, ehkä joskus tai sitten ei.. Ja nyt stop, stop!! EN tarkota välttis ja ainoastaan sitä, mitä nyt tässä yhteydessä vois äkkipikaisesti kuvitella. Kelatkaa sitä!!


Same, same but different..!

1 kommentti:

  1. Lisäkommaus tohon mainitsemaani menoon täällä: Kaikki tietää, että asia on näin. Se tekee "kusettamisesta" tai kusettamisesta jopa taidetta.

    Voin olla samaa mieltä siitä, että se osittain jopa oikein, että falleja koijataan. Jokaisella meistä perseaukisimmistakin turisteista on aina päällä rahaa vähintään yhtäpaljon kun duunarin kk-palkka on täällä! Joka on monelle meistä 1-2 päivän tulo..

    Eräs tuttavani sanoi mulle kun menin esittelemään hienoa uutta ja kallista t-paitaani: "Paljon maksoit? EI vittu, se kusetti sua ihan 6-0.."
    Mitä, kuka?! Eli tää paita oli maksanu n. 3,50e! Ok, kai se sit kusetti mua, mutta oltiin tehty myyjän kans kauppaa jo 5min kun päädyttiin tohon 200tbh hintaan.

    Voivoi!! Jos se tuli onnelliseks siitä, että sai "kusetettua" multa euron, niin ok! Mä tulin iloseks siitä myös!

    Täytyy vähän miettiä miten pitkälle ton ennakkoluulon antaa mennä..!

    Maassa maan tavalla, tai maasta pois!

    VastaaPoista