lauantai 14. kesäkuuta 2008

Matkis 10
























































kuvatekstit alhaalla




Hello!! Up to you..!

Jälleen verkossa. Henkisesti, fyysisesti, sekä teknisesti. Päiviä jatkuneitten netti-ongelmien takia päivittäminen on ollu hankalaa. No joo, on tullu oltua aika verkkokatveessa itekkin ;-) Ihan tietoisesti. Kädet täristen, oon jättäny tietokoneen ja puhelimen käytön vähälle, mutta nyt en enää pystyny.. :-)

Tänään oli taas saunapäivä majoituksen kattoterassilla! Löyllllyyy hittolainen!! Olutta, vettä ja ruokaa. Toimii!!!

Saunan jälkeen oli Aftersaunabileet jo tutuksi tulleessa River Barissa!!

Hauskaa oli! Tikka lensi, bilismailat heilu (minnelie..:-) poppareita, sipsiä, sapuskaa ym. Tervetuliaismaljana kaadettiin Samesame niminen shotti. Eräs kestosuosikeista drinkkimenussa, myös yksi omistani. Se on hyvältä maistuva hedelmäisen salmiakkinen makee aperatiivi, tai jotain. Siis same same but diffeLent. Oma päivän suosikkini taitaa kuitenkin olla Sawasdii-DD-kuppi. Muistuttaa paljolti jotain Energiajuoma-vodka drinksua, mutta maistuu paremmalta. Jotain ainesosia siinä on jota en nyt muista.. Suosittelen!

Alkupäivä meni ihan esarii venytellessä, enimmäkseen taas nukkuessa. Hymyillen. En yksin, ajatuksieni kanssa. Lukekaa tarkkaan toi lause ja kokeilkaa mitä siitä saa tai sais pilkkua siirtelemällä.. ;-) Muuten kattelin telkkarii, kaupassa, söin, järkkäilin vaatteita ym. Kaikkee arkista. (tähän kuuluis sellanen jumittuva ääni kun lp-levyn pyörintä lakkaa) ARKISTA?!? No nii i! Mutta ei pahalla. Tähän elämään täällä tottuu, rupee sopeutumaan ja oppimaan. Siistii! Vaihe tämäkin. Mua varoteltiin tästä. Tähän jää koukkuun. Kaikkeen tähän...! Ja nyt taas äidin omat talttahampaat, älkää liikaa antako vääränlaista valtaa mielikuvitukselle!

Tätä edeltäneet pari viimepäivää on ollu myös rentoja ja mukavia. Samaa oleskelua, nukkumista, syömistä, juomista... jne. En edes muista tarkaan! 3-4 mailman parhainta juttua, housut jalassa tai ilman... :-)

Elikkä on täällä aktiviteettejä muitakin kun dokaaminen ja siihen liittyvät lieveilmiöt. Kartingia, benjiitä, elokuvia, aurinkoa, shoppailua thai-boxingia ja ei vähiten erillaisia mahtavia ruokia ja juomia ym, ym. Jotain noista tiedossa ehkä huomenna, tai yli-huomenna. Tai ens viikolla, tai joka päivä. Taidan myös suunnistaa etelään tai pohjoiseen tästä. Ja onhan tuolla krokotiili-farmia ja kaikkee. Kaupunkilomailua, rantaa, seikkailuu, omatoimista ym. ym...

Päällimmäisenä pyörii pari mukavaa asiaa.. Tunne jostain, hyvästä. Jopa fyysinen tunne siitä. Etsin taas sanoja ja keinoja kirjoittaa niistä... odotellessa.

Muthei, kiitti ja kuitti. Täytyy jatkaa, palataan ;-O jatkuu..

kuvat:

ylin: Baarin henkilökuntaa..
toinen: Menoa mestoille.. :-))
kolmas: Locaalin Noname kattikaverini frendi Noname Two hunting puuhissa. Söpöö!
alin: "Makumatkoilla mailman yrrrrrrrrjöttävimpiin keittiöihin" Heinäsirkat, torakat ym. on makoisaa snackkia!

P.S.
Lisäkommaus tohon aikasemmassa Matkiksessa mainitsemaani menoon täällä: Kaikki tietää, että asia on näin. Se tekee "kusettamisesta" tai kusettamisesta jopa taidetta.

Voin olla samaa mieltä siitä, että se osittain jopa oikein, että falleja koijataan. Jokaisella meistä perseaukisimmistakin turisteista on aina päällä rahaa vähintään yhtäpaljon kun duunarin kk-palkka on täällä! Joka on monelle meistä 1-2 päivän tulo..

Eräs tuttavani sanoi mulle kun menin esittelemään hienoa uutta ja kallista t-paitaani: "Paljon maksoit? EI vittu, se kusetti sua ihan 6-0.."
Mitä, kuka?! Eli tää paita oli maksanu n. 3,50e! Ok, kai se sit kusetti mua, mutta oltiin tehty myyjän kans kauppaa jo 5min kun päädyttiin tohon 200tbh hintaan.

Voivoi!! Jos se tuli onnelliseks siitä, että sai "kusetettua" multa euron, niin ok! Mä tulin iloseks siitä myös!

Täytyy vähän miettiä miten pitkälle ton ennakkoluulon antaa mennä..!

Maassa maan tavalla, tai maasta pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti