keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Matkis 7

Istun hotellissa ja näppäilen läppäriä!! Ahistaa, masentaa ja stressaa. Työasiat Suomesta painaa vitusti niskaan. En pääse oravanpyörästä. Oon roikkunu puhelimessa ja netissä nyt puolipäivää jo.. No siistii.. Ei oo menny muukaan plääni ihan niikun oisin toivonu..! En nyt vielä viiti julkasta mitään yksityiskohtii, mutta myöhemmin.. Jos mä HALUUN jotain ni mä sit haluun.

Huomiseks suunniteltu Laosin reissu uhkaa kaatua parista syystä.. Harmittaa. Noh ei siinä. Täytyy keksii jotain muuta sitten.

Ehkäpä vedän kännit eli dokaan suruuni. Sillä se muuttuu iloksi ja velatkin saatavaksi!!?? EIIII, en mä sitä tee, mut vois olla hyvä idea!

Katotaan, lähen pörräämään tonne kapeen..

3 kommenttia:

  1. MITÄ VITTUA!!
    Sä olet lomalla! Paiskaa puhelin kiinni. Työasiat ei jätä sua rauhaan, jos sä annat niille mahdollisuuden tulla sun luo! Jos ei lafka pysy pystyssä ilman sinun huomiota niin on kumma! Kyllä ne hommat odottaa sua kun kotiin palaat, murehdi niistä sitten!! Sulla on loppuvuosi aikaa hajoilla duuni paskaan, kannattaa ehkä käyttää se aika siellä paremmin..

    Ja hittolainen. Iske tähän "toiseen hommaan" kiinni kuin sika limppuun :) Ei muuta kuin best moviesit käyttöön ;) Kukkia, drinksu ja puheet Pariisin keväästä ovat lyömätön yhdistelmä ;)

    -Pete

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkeistä. Näin mä sit teen! Annan sen jollekkin rissakuskille tuolla.. Soitelkoon se!

    Ja tää projekti: Ei se niin helppoo oo. Taisin taas toivoa liikoja. Mut ehkäpä kokeilen tota paskan puhumista. Sillä tässä mailamassa on ennenkin päässy pitkälle.. :-)

    VastaaPoista
  3. p.s. projektin tunnusmerkkejä on se, että sillä on alku ja loppu..

    VastaaPoista