perjantai 30. toukokuuta 2008

Matkis osa 4


Sawatdi Khrap!! Täällä ollaan Hat Saikaewin biitsillä, Koh Sametin saarella.. Siamin lahden laineet tervehtii onnellista matkaaja ja levoton sielu lepäilee.. Aurinko ei ole tervehtiny paljoakaan, koska valveaika on rajoittunut tietylle ajalle, jolloin tälläkin pallon puoliskolla on ominaista olla pimeää. Ei välttis pelkästään hyvä. Toisin sanoen täällä onnnistuu myös biletys. Turistirysähän tää onkin. Punkkaan "bungalovissa", jossa on ilmastointi, telkkari, vesi-vessa ja suihku ja surffaan netissä GPRS:n välityksellä... WTF?!? ;-)

Muut ei oikeen oo fiiliksessä mukana, kosks ne on ollu reissussa jo kuukausia ja mä tulin vasta 27. päivä. Tää vissiin noudattaa normaalia kulttuurishokki kaavaa. Ensin biletys ja tutkimusjuttuja ja sitten aidompaa menoo.. Katsotaan mitä tulee. Nytten nautin paikallista "ämpäriä" Puolet Samsong-viskiä ja loput kaakota ja jäitä. Toimii..! Kohta tutkimaan rantaa ja kohtaamaan kulttuureita.. ;-)

Eilen tuli pörrättyä yksin tuolla elämässä kun kämppikset jäi nukkumaan (amatöörejä:-) Tapasin kävelykadulla Samet Villagessa Brittiläisen ja Norjalaisen matkailijan. Nimiä en enää muista, sorry! Keskustelut oli mielenkiintoisia; suomalaisia koskevista ennakkoluuloista. Siinä samalla Norjalainen ja Britti yritti juoda Suomalaista pöydän alle, maaottelu hengessä :-)) Eivät onnistuneet, taaskaan. Tiger oluen merkeissä matka johtui rannan toisessa päähän olevaan diskoon...

Hetkinen, tässä kohtaa rupes filmi pätkimään.. tai no siis en nyt jaksa kirjotella enempää, mutta palaan myöhemmin.. Be there or be square! Sellanen flash-back juolahtaa mieleeni, että Britillä tuli jotain erimielysyyksiä Jenkki-turistien kanssa ja mä lupasin olla sen puolella.. FUCKIN BASTARDS!! POPO PARTYYYYYYY.. WICKED!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti