tiistai 10. kesäkuuta 2008

Matkis 9 สวย ยิ้ม ตกหลุมรัก
































Moromoro... Verkossa taas. Ulkona sataa, salamoi ja ukkostaa.. Trooppisella intensiteetillä. On tuttu ja turvallinen olo. Sadehan ei härmän urpålle oo mitään uutta. Kävin syömässä lähiravintolassa ns. fallesafkaa :-) River hotellin (mukava, siisti ja edullinen Suomi-vetoinen paikka) yhteydessä oleva ruokapaikka. Todella maistuvaa sapuskaa moneen makuun. Paikallista ja länkkäri mallia Paistettuja perunoita sipulipihvillä. Jälkiruoaksi riistoporvari Coca-colaa ja Nescafee murukahvia. Kyytipojaks Marlboroa! Kyllä maistu! Nää näitä ihanan tuttuja rutiini riippuvaisuuksia (kuulosti lähes lääketieteelliseltä diagnoosilta)

Viimepäivät, tai siis jo viikot on chillaillu enimmäkseen täällä, no täällä. Olohuoneeksi on muodostunu kiva oleskelumesta River Bar. Siellä on kiva venytellä ja katella kadun menoo. Kuppilassa käy monen tyyppisiä ihmisiä ja kansalaisuudet on edustettuna. Rentoo ja välillä ei niin rentoo eli vauhdikkaampa menoa :-) Mesta sijaitsee ihan Walking Streetin läheisyydessä, (Soi 14, Beach Road)

Hedonismiä, hauskaa, hektisyyttä. Mitä vaan. Tää on todellakin kuin iiiiso Ruotsin laiva simulaattori potenssiin jotain 100! Täällä on arviolta 3000 ravintolaa ja kokoajan tulee lisää. Jokaisen paikan ympärillä pyörii vähintään 10 kertainen määrä erilaista sidosryhmää. Alla kirjelappunen jätettynä yhden ravintelin aulaan, eräälle seurueemme jäsenistä. Skannaan lappusen kun pystyn, sen aito ilme ja käsiala lisää asian hauskuutta ja asiayhteys myös! :-) (nimet muutettu)

MORO!

A ja L meni N-baariin. Sulla tuntuu olevan tosi kivaa. Ei jaksa enää odottaa... V ja M menee johonkin... Osaat kyllä yksinkin N:ään


Oon jutellu jossain aikasemmassa tekstissä jostain kuplasta.. Niinpä. No näillä mennään. Mä oon lomalla ja nautin olostani, ainakin suurimmaks osaks. En enää jaksa ottaa stressiä tai "pyydellä anteeks" sitä. Vittu mä oon aito travelleri!! :-)) Mun mielestä ei en tee mitään väärin. Kohteen ja sijainnin erinäisitä maineista huolimatta täällä voi oikeesti kohdata läpileikkauksen ja nähdä sitä kulttuurien kohtaamista aidoimmillaan.

Vielä kerkeen! Tälläkin reissulla on monta matkapäivää jäljellä ja koko trippi on vasta alkusoittoa. Tämä ei jää tähän. Mulla on satoja tuhansia kilometrejä tavoitteena ja edessä päin.. Eli pärrrrrrrrrrrsiyttäviä kertomuksia tiedossa vielä tulevaisuudessakin. Kuka tietä missä seuraavaksi.. ;-)

Mutta oon erittäin varma, että tää on kannattanut!! Niin sanottu projekti on tuottanu tulosta. Outojen keinojen ja sattumien summana, mutta kuitenkin. Summan osatekijä on ollut myös satunnainen ja arvaamaton, mutta tulos on hyvä. Tulosta ei vielä oo suljettu. Osa miljoonista blogin lukijoista tietää mitä tarkoitan tällä. Tekee mieli hymyillä!! :-)) Olen onnellinen ja iloinen!! (ainakin hetken aikaa) Illuusio jostain on muodostunut ihan käsinkosketeltavaksi... Ei toivottavasti enää kauaa, niin saan tehdä sen... Ja no no! Nyt taas ne pip**** ja pim**** poist käsistä. En tässä yhteydessä tarkoita ihan niin limaista tapaa.. Jotain kaunista vain. Yksinkertaista ja pientä, suurta minulle!

Vittu mitä jargonia monta riviä!!! Olis niin paljon yksityiskohtaista kerrottavaa mutta kun niitä ei voi julkaista ihan hyvien tapojen johdosta. Myös niitä likasii tarinoita.. :) Niitä haluava voi osallistua postituslistalle. Jäsenkirje kolahtaa luukkuun ihan pian. Kuvien kera.. :-) (ja Pete, sä oot jo sillä listalla)

Täällä siis on kivaa!! Tää on mahdollisuuksien maa ja maanosa. Huonoine ja hyvine puolineen. Suunitteilla on kaikenlaista. Täällä on monia bisnes ja työmahdollisuuksia, tai oikeestaan mahdottomuuksia. Pyrokratia on pohjaton suo! Erilaisia suunnitelmia ja ajatuksia on punnittu. Ehkä joskus tulevaisuudessa... katsotaan ja palataan.. Mitähän tämä päivä tuo tullessaan..

Same, same but different!

Kuvat:

ylimmäinen: River Barissa

Vasen on Suomen-Ruotsalainen merimies Fred! Hauska ja aito äijä. Kunnon Suomi räny ja ryyppy seuraa! Oikea on Jussi, Riverin kesäkaappis-manager jostain Turust tai jostain. Aina yhtä sekasin ja hyväntuulinen. Jussihan ei oikeesti käytä alkoholia ollenkaan. Synnyinhumalassa!

keskimmäinen: Walking Streetiltä klo 0530 aamulla. Jotain Budha meininkiä jonossa 7 eleveniin menossa. Henkinen kuositus visuaalisesti!

alimainen: Uusi locaali kattikaverini hotellin läheltä. Noname nimeltään majoituksen oma maskotti, jolle päivittäin ostan mustekalaa. Maksettua kaveruutta siis..

Ja kiitos mainituille tahoille. Ne olemassa olollaan ja hyvällä ja toimivalla palvelullaan ovat osiltaan mahdollistaneet tämän osuuden minulle mahtavien juttujen toteutumisen!

Suosittelen: River Bar ja River Hotel


2 kommenttia:

  1. Nonnii Moro Vellu! Matkastoorihan rupee kuulostaa rennolta...relax take it easy! Jenni se on tainnu nenä pystyssä selitellä ihmisille että Vellu-setä on Bankokissa :)
    lähtikös sieltä saunasta ihan suomi-fiilis löylyt? Ei varmaan... Saavillinen vettä menny ja sit joutuu huutaa "perr...kele"...onhan mulla votkoo...kaadetaan ne tohon kiukaan näköseen... :)
    Kuvista päätellen ja stoorien perusteella on varmasti kunnon kokemus toi sun trippi SEAsiaan.
    Onhan täälläkin satanu vettä ja ukkostanu..ei tosin samassa mittakaavassa ku siellä. Bytheway...anna niitten työasioitten olla ja ehtiit keskittymään täällä sitten niihin!! Siellä on se oleellinen eli reissu!!! Lomailu!! Kokemukset!! Riiläx! T. Brother of Grimms

    VastaaPoista
  2. Moro Brother of Grims!! Oonks mä sit se pimeys? Jep rentoo on ollu ja oon ruvennu tähän tottumaan ja kotiutumaan tähän! Lomafiilis on aika hanskassa jo. Ja kiitti sulle viisaista sanoista Bros!!! ;-) Aion yrittää tota jatkossakin..

    Kivaa ja söpöö! Tuli hyvä mieli.. :-)) Hassu se Jenni! Laitoin sille tekstariakin tässä joku päivä..

    Ei sieltä saunasta oikeen irronnu Suomi-fiilis löylyjä, mutta kyllä ihan sitä muistutti! Per...ttä huudettiin ja votkua kaadeltiin, mihin lie kiville..!! :-) ja kurkkuun jokunen tippa, mutta vain lääkkeeksi.. ;)

    Kokemuksia ja kertomista on..

    VastaaPoista