perjantai 20. kesäkuuta 2008

Matkis 12 Juhannusta Ei-Suomessa

Huoooomenta!! :-o No nii i! Ma oon hereilla jo, tai siis viela... mutta

HYVAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!!!


Taalla ei Jussi paljon nay, paitsi lamminta ja arskaa riittaa. Tosin viela enempi Juhannuksesta muistuttaa se, etta vetta on tullu tosi kovaa parina iltana jo. En oo ikina nahny kerralla niin paljon vetta ja niin nopeesti... Oli hauskaa olla ulkona just siihen aikaan ;-) Voin sanoo, etta KASTUIN. Oli kylla mielyttava ilta, silti, ehka.. mutmut toivottavasti ei tanaan tuu vetta.

River Barin Kesahessu-Jussi (onhan taalla sit Jussi) on luvannu jarkata hotellille Juhannus saunan ja illalla Baarissa illan vieton! Jee, Juhannusruokaa ja juomaa yms. Joutuu varmaan menenmaan sinne. Aika erikoista viettaa taa keskikesan festari ulkomailla.. positiivisesti.

Taas jotain viikko vierahtany viimesesta kirjottelusta, niinpa myos ihan muutenkin.. Kalusto ja kalusto ongelmien johtdosta. Pahoitteluni! Lupaan laitella pyhien jalkeen paaaljon kuvia ja nautinnollista ja keskustelua herattavaa tekstia tanne. Matskua on!

Arki rupee nostamaan paataan ja kotiin tai "kotiin" lahto lahestyy ja taytyy ruveta suunnittelemaan elamaa eteenpain (tai siis ennen seuraavaa reissua) ;-)
Ihan sama, ei kiinnosta!!! Ei viela! Nyt on hallitseva fiilis on hyva, ihana. Haluan viipya tassa viela, viela jatkossakin.. Viimepaivat on ollu mukavia, ehka dramatisoiden onnellisinta aikaa pitkaan aikaan.. :-) Paivat ja niiden jarjestys ei nyt tuu mieleen, mutta oltiin tossa altaalla chillailemassa yks paiva. Aurinkoa ja uimista, makailua, juomaa, hyvaa ruokaa ja ennenkaikkee seuraa. Jonain toisena paivana vahan shoppailu, oleskeluu, leffaa, juomaa ja ruokaa, hotelli ja diskobileita. Kaikkee siistiiiiiiiiiii..

Mut hei, viela kerran, Erittain hauskaa keskikesanfestaria kaikille!!!! Pitakaa huolta pulloistanne ja itsestanne!! Taa poistuu nyt hetkeksi lepaamaan ennen seuraavaa koitosta.. Saa naha. Over and out!

1 kommentti:

  1. Moe Bros!! Ilmeisesti oot päässy paikan makuun ja tapoihin kiinni...ja sit käy lähtö pois :) Niinhän se menee aina menee oli missä hyvänsä. Uskallan veikata ett sun keskikesän fiilikset on paremmat siel ku täällä. Tosin onhan se perinne-suami aina sitä itseään. No eihän sitä itekään tullu muuta tehneeks ku juotua...vettä :)
    Katotaan sit ens jussina mitä tulemaan pitää. Eihän sitä pakko ole suomen kamaralla viettää..vaikkei mökki-rannassa mitään vikaa ole!!! Ja KUNNON saunassa...humalassa :) Sait sinäkin trooppista vettä niskaan ja kerkesit varmaan pisaroita väistelee :)) Mut Bros..ilmoottele sitten paluu-aikoja!! Paikallisin sanoin...vai miten se nyt oli...:) See ya!!

    VastaaPoista