sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

MADVENTURES 3. kausi tänään klo 22.00 Subtv!!!





TÄNÄÄN SE ALKAA!! Tämä on suuri päivä, enkä kertakaikkiaan kyllästy täpinöimään tätä asiaa!!! Oon niiiiiiiiin fääääääääääään!! :D

Oma MAD-alttari rupee olemaan hyvällä mallilla kun Pate toi ALKUPERÄSEN 1.-kauden ja kirjan lisäksi 2.-kauden! :D

Matkakuumetta ja niitä kuumotuksia lohduttamaan täällä riipaistaan MV-studio ja matkailuohjelma maraton alkaen tänään klo 22.00 ja siitä kronologisessa järjestyksessä 30-tuntia aina Amazoniaan asti.. JEE..!! Tuuli suhisee ja huulet heiluu!!

Alla Madventures uutiskirje sähköpostista ja www.madventures.tv sivustolta.


Madventures Matkaa Amazoniaan Subilla Su 5.4. Klo 22.00! | 01.04.2009 | Ricardo Rojo
Tundralla taas tuulee ja pulkka kulkee, terveiset Uuden-Guinean ylänköviidakosta! Setti oli himmeetä, ja allekirjoittaneen mukaan on nyt – koska olimme ekat alueella vierailleet valkoiset miehet – nimetty sekä pieni poikalapsi että helvetin iso, lihava sika! Siathan ovat hyvin arvostettuja eläimiä noilla holleilla.

Ollaan Tunnan kanssa siis poikettu Stadiin tuomaan matskut turvaan ja tykittämään tarvittavaa pressiä ennen sarjan starttia. Heti enskarin jälkeen lähdetään kuvaamaan kahta vikaa jaksoa ja palataan joskus toukokuussa… Kiire tulee, ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät, tulevat nauhat sinkoilemaan lähetysyksikköön hädintuskin ennen ulosajoa!

Sanottakoon nyt seuraavaa: olemme ensimmäisistä kahdeksasta jaksosta ylpeitä. Tavoitteemme oli, että voisimme myös englannin kielellä ja mahdollisesti miljoonien katsojien joukolle edustaa toisenlaista, totutusta poikkeavaa ja provosoivaakin tv-ilmaisua – sitä, mitä Madventures on ollut suomeksi vuodesta 2002 alkaen. Omasta mielestämme olemme tässä onnistuneetkin!

Erityisen ylpeitä olemme tekijäjengistä, joihin voitte tutustua täällä. Härmästä paukkaa rinta rottingilla sekä äänen, kuvan että järjestelyjen suhteen sellaista osaajaa, että kelpaa tulla maailman matkailuohjelmien viivalle!

Director Tunna haluaa vielä henkilökohtaisesti ehdottaa, että ihmiset kykyjensä ja taitojensa mukaan katsoisivat ohjelmaa käyttäen tekstitystä vain ajoittain lunttina tahi tukena! Tämä Madventures-sarjahan on nimenomaan tehty englanniksi, ja osa viestistä joutuu lost in translation –efektin vuoksi hukkaan käännöksessä plus ohjelman rytmi ja visuaalisuus ottavat snadisti hittiä, jos alareunassa välkehtivää tekstitystä liian orjallisesti jumittaa! Vieras kieli voi toki aluksi snadisti hämätä, mutta älkääpä antako muutosvastarinnan sulkea silmiänne...

Eipä siis muuta kuin tammikuuta 2002 lainatakseni: muhkurakassi ja mässyt kiskalta, mukava asento sohvalta ja väijymään Amazonasin jaksoamme: ”Rantala ja Milonoff aloittavat matkansa maailman ympäri Burroughsin ja Ginsbergin jalanjäljissä urbaanista viidakosta sademetsän uumeniin, alitajunnan sameimpiin rämeikköihin.” Toivottavasti diggaatte satsista.

>> Jaksoinfot


Madventures.tv Viimeinkin Auki! | 01.04.2009 | Ricardo Rojo
Kiittäkäämme meitä kumisevilla symbaaleilla, kiittäkäämme helisevillä symbaaleilla! Pasuunat soi! Piti aueta lokakuussa, aukenikin huhtikuussa! Tuotantotahtimme on kaukana stahanovilaisesta!

Asiaan: uudistunut Madventures-sivusto on siis avajannut porttinsa, ovensa. Sivujen työstö toki jatkuu, ja sisältöä tullaan tuomaan enemmän ja tiiviimmin kuin koskaan ennen. Isoin vaihde menee silmään toukokuussa, kun päästään kotomaan kamaralle! Ulkomaan epeleille aukeaa sitten oma osionsa, jahka alkavat esittämään shöytä – aktiivikäyttäjät voivat sitten opastaa mopedeja.


Joka Jakson Jälkeen Reissuvinkit HS.fi/omamaailmaan! | 01.04.2009 | Ricardo Rojo
Kohteiden vinkkejä kysellään meiltä paljon, joten päätimme täräyttää ne mahdollisimman hyvään mestaan, jossa myös muut matkaajat kontribuoivat omiaan. Verkon kehityskelpoisin kotimainen vinkkipalvelu on HS.fi/omamaailma. Jokaisen jakson jälkeen sinne ilmestyvät kyseisen kohteen Madventures-tärpit! Toki myös vanhojen kohteidemme top-vinkit ovat palvelussa tallessa!


Uudet Madventures-Rätit Superpiraatista! | 01.04.2009 | Ricardo Rojo
Verkkokauppamme Superpirate.com on valistanut meitä alennustilasta, johon Madventures-teepaitojen valikoima oli päässyt vajoamaan… Asiaan on puututtu kansan karttuisalla kädellä! Tunnustakaatten siis väriä ja käykäätten vilkaisemassa uutta valikoimaa täällä . Uusia produkteja pukannee vielä tämänkin jälkeen kyseisille hyllyille, ja totta mooses Madventures I & II –dvd-boksit sekä Kansainvälisen seikkailijan opas löytyvät nettikaupan valikoimista hyvään hintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti