sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Post it!




Anteeksi vielä kerran tuhannesti yhdelle ihmiselle!! Sori oikeesti.. :-( Kyseinen hlö tunnistanee itsensä tästä, jos sattuu lukemaan tätä..!!

Katson kaunista Suomenlahtea. Aurinko paistaa ja tuuli puhaltelee, linnut juttelee, melkein itseasiassa ymmärrän niitä. Horisontissa näkyy vene, joka kiitää aaltoja halkoen kovaa vauhtia... Nojailen Saksalaisen auton konepeltiin ja syön jätskiä (suklaata ja vaniljaa), aurinkolasit silmillä ;D Tuntuu kivalta... No tuntuu.

Väsyttää ihan vitusti valvotun 30 tunnin jälkeen.. Se lisää epätodellisuuden tunnetta. Tekee mieli hymyillä, tekee mieli itkeä! Wau experiensis! Kiireet jatkuu vaan. Hyvä niin. Toisaalta. Pari asiaa painaa eniten. Pakko saada ne kondikseen nopeutetulla aikataululla..!! Olen lähellä tavoitetta!

Kuulenkohan oikein, mitä noi linnut juttelee?! Sorsa ja Haemetopus Ostrelegus:

Post it laput! Niitä on keltasia, jotka lienee tunnetuimpia, vihreitä, punasia jne. Erikokoisia ja muotoisia. Niille on monta eri käyttötarkoitusta. Niissä on aika isot hinnan erotkin. Laadussakin on eroo. Erilaisia liimapintoja , jotka aika harvoin pysyy niiden yleisessä ja hyödyllisimmässä paikassa, jossain työpöydän ja tietokoneen maastossa, tai jääkaapin ovessa. Ne ovat merkki tekemättömistä asioista. Eihän Post it lappuihin kirjoteta tehtyjä asioita. Oi nuo vielä tavoittamattomat tavoitteet. Oi ja hurraa Outlookin "merkitse lukemattomaksi" valinta! \o/

Flight: AY0095
Depart: Helsinki-Vantaa Arpt Helsinki Finland. Monday, May 26, 2008 20:10
Arrive: Suvarnabhumi Int'l Apt Bangkok Thailand. Tuesday, May 27, 2008 10:05
Mileage: 4896
Next destination: Unknow thousands mileages.. ;-)) Let sii..

Ainiin, eiks tänään oo helluntai? Pääsiaisen ajan päätösjuhla. Helluntaina muistellaan Pyhän hengen vuodattamista ja kristillisen seurakunnan perustamista. Seitsemän viikkoa Pääsiäisen jälkeen ja 10 päivää Helatorstaista. Sattuu harvinaisesti tänä vuonna samalle päivälle kun äitien päivä. Seuraavan kerran näin käy joskus 2032 tai jotain, en mä tiiä. Eipä muuten näkyny, heilaa. Vai näkyköhän.. Mut eiks se sanonta mee niin, että jos ei heilaa helluntaina, sit on vähän myöhemmin ja juhannuksena jonoo.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ ÄIPPÄ!!!

Ja hyvää päivää kaikille muillekkin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti