torstai 29. toukokuuta 2008

Matkis osa 3

Huh, huh. Väsyttää ja hikoiluttaa. Tulin just majotukseen ja kello on 0645 paikallista aikaa. Nestetasapaino on kunnossa.. :-) Takana kaksi aika sumuista iltaa (ei millään sekistely mentalliteetillä) mutta oluita ja paikallista SamSong-viskiä on tullu maisteltua.. Totta on se, että Pattaya on rajaton biletaivas/helvetti. Kävelykadulla etenkin toteutuu Joutsan joutopäiville vertoja vetävä "markkinameininki" Baaria, diskoa, pubii, putiikkia ja puljua löytyy ja tarjolla on mitä vaan, siis mitä vaan! Hedonismiä kiihkeimmillään. Turistit jokaisesta mahdollisesta länkkärikansallisuudesta on edustettuna. Britit jostain syystä näkyvämmin! Ei pelkästään hyvässä. Britti-turisti-ilmiö on vastine suomalaiselle känniääliö meininkille. Mutta se siitä.. Huomenna olis tarkotus heilahtaa Koh Sametin saarelle. Siellä aion ottaa paidan pois ja ohentaa redneck-rusketusta. Palataanpa siihen.. Nyt mentävä lepuuttamaan silmiä..! Öitä!

P.S. Tänään näin hymyn!! Kauniin, ihanan ja arvoituksellisen sellaisen. Sitä en unohda. Pelkkä ajatuskin saa mielen iloiseksi! Haluan nähdä sen uudestaan! Thaikun sanotaan olevan Land of smiles mutta en silti usko täällä olevan vastaavaa.. ;-)

edit: kuvia lisätty. kuvien lisäily vähän hankalaa paikotellen tökkivien yhteyksien takia. mutta yritetään myöhemmin uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti