tiistai 27. toukokuuta 2008

Matkapaivakirja osa 2 :-)

Taalla ollaan!! :)) On KUUMAA ja kosteeta! BKK lentokentalle saavuin 1115 paikallista aikaa, tunnin myohassa. Ei se mitaan, nyt ei oo enaa kiire. Laskeutumisen jalkeen sain kuin sainkin tavarat kantoon. Neuroottisen rinkka-fiksailun jalkeen suunnistin ekaan kerrokseen. Kentän alueeseen, jossa kulttuuri kohtaa länkkärin.

Kyytejä olis ollu monenmoisen helppoheikin toimesta tarjolla, mutta pidin pintani ja leikin oikeeta travelleria ja paatin, että jatkan matkaa bussilla.. En taxilla. Kuulema hyvinkin tavallista, että turistia koijataan noilla kyydeillä..

Jos jollekkin on jaany epaselvaks, en ole sita, siis oikee travelleri :) No tuon bussin operaation sain toteutettua Heidin painostuksella ja ohjeistuksella. No ei siina, oisin mä tehny sen omatoimisestikkin. Itse bussimatka meni mukavasti ilmastoidussa vippidösassa, matka-aika vain n. 2 tuntii. Hinta n. 1,5 euroa! Jomtie tai jotain - beachille jalkauduttua nappasin Nokialaisen kauniiseen käteen ja turvauduin puhelinkonsultaatioon. Hostin locaali kaveri ohjeisti mopotaksisuharille oikeen osoitteen ja sit mentiin. Kuumottavaa ja hauskaa kyytiä!! Ja ei, Lahden Laune ruuhka ei tunnu samalta.. :-) Taisin tuntea vapauden tunnetta.. ;-)

Olen liekeissä.. Tää pieni askel yhteiskunnalle, mutta suuri mulle. On niin siistii kohdata eri kulttuureita. Nyt hyppään hetkeksi oravanpyörästä ja HP:n äärestä, ja häviän yöhön.. ;-) Siitä myöhemmin, kuka tietää millon..

Palataan..

2 kommenttia:

  1. Hei, Way to GO!!
    Äijä pääsi hengissä perille!!

    Mahtaa olla siistiä! Kirjoittelehan välillä kommentteja ja laittele kuvia! Milläs sä muuten webissä siellä pyörit? Noksun kauttako??

    -Pete

    VastaaPoista
  2. You dont say tai jotain. Siistii on!!!

    Perille pääsin.. Kuvia tulossa jahka niitä lisäilemään. Webissä pörrääminen onnistuu tällä hetkellä hotellin wlan-verkon kautta.. :-) Oli hauska kuulla susta!

    VastaaPoista