perjantai 11. heinäkuuta 2008

Sun..















































kuvatekstit alhaalla





Kuunnelkaa tää hyyyyvä biisi!! Kädet ilmaan!! Saa fiilistellä.. :-)


Tänään paistaa aurinko..!! Niin maan päällä kuin mielessäkin..! :-)) Pienet ohitsekiitävät hetket voivat viedä kauas pois. Se oikea hetki. Pienikin. Sillä voimalla jaksaa kiireen, väsymyksen, stressin ja masennuksen keskellä! Tänään olen onnellinen, iloinen ja tyhmä!! Hymyilen!!

Mielen valtaa positiivinen olo... Asiat on hyvin. Tulevaisuus nostaa päätään. Vittu, mähän teen mitä haluun. Toteutan yhden, toisen ja kolmannen tavoitteen! Uskon siihen! Kova duuni eessä ja onnee tarvitaan. Juttelin yhen hyvän kaverini kanssa äsken puhelimessa. Siistii! Mulla on sellasia. Ehkä joku ihan erityinen.. ;-) Hehkutin vieläkin mahtavaa reissuu!

Blogiltakin jo tutun "Herra L:n" tekstiviesti mulle hetki sitten, ennen tän tekstin julkaisua:

Tilanne päivitys: takana 89h/vk töitä, nukkunut suht hyvin, kamat pakattuna, kahvia ja tupakkaa parvekkeella ja sää suosii.....vittu... Matka ******* tai mistä sitä koht ittesä illan mittaan löytääkään...aivan sama! Tänää on hyvä päivä!

Vastaukseni:

Nimenomaan!! Tänään on hyvä päivä!!! (täälläkin) Ehkä huomennakin, kuka tietää?! Annat vaan tuulen kuljettaa.. Levoton lepää ja tartut nallesta lujaa kiinni ja annatte huultenne kohdata! :) Vähintään 12x! Hauskaa reissua!! Aurinko hymyilee tänään!!!

HAUSKAA VIIKONLOPPUA!!! Sydämellisiä terkkuja kaikille ja kaikkialle!! En unoha teitä!! Erityisesti jonnekkin.. ;-)




Ylin: Miami Vice hengessä.. Eikun Jomtien Beach, Pattaya. Aamulla. Täällä tosiaan tavoittaa jotain samaa fiilistiä kun Rocket ja Stubs. Muskelivenettä, vesiskootteria, iloisia ihmisiä.. Varmaan myös kaikkea sieltä kääntöpuolelta. Etenkin yöaikaan..

Keskimmäinen: "Kotia kohti.." Suosikkikuviani..

Alin: Jomtien Beach, Pattaya (nii'i kävin kyllä Pattiksellakin..;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti