tiistai 15. heinäkuuta 2008

ตะวัน

Moi!! :-) Tänään ja eilen taas paistoi aurinko..! :-)) Pienestä on asiat kiinni..

Huomenna heilahdan noin viikoksi Vaasaan!! Eiköhän sieltäkin jotain keksitä. Viimeviikolla kävin tekemässä tutkimuksia Sädis ja Jojensuussa. Inspiroivia ympäristöjä nekin. Eli mahdollisesti koitan kehitellä jotain juttusarjaa maakuntamatkailun silmin.. Kiitos mittavalle määrälle lukijoitani! Nyt mun ei tarvi kirjoitella pelkille seinille, koska suurin osa kavereistani on jo kyllästyny ainaiseen jauhamiseen samaisista aiheista.. :-) Parhaiksi skilseikseni olen kuulut mainittavan tyhjän puhumisen ja leivästä paskan tekemisen..! No kiitti noistakin meriteistä. Kaikki ei kai pääse es niihin..

Yleissäätäminen sekä työ, että siviilisektoreilla on taas tutulla hektisellä mallillaan. Hyvä juttu. Rupeen myös saamaan taas otteen hommista. No siis ainakin tottumaan. Visio on selkeä ja tavoite pysyy mielessä. Niitä on monia, yksi niistä on suunnitella seuraavaa reissua!! Ja siihen liittyy monia juonteita. Jotain isompaa ja pidemmälle vietyä on kehitteillä.. Saapi nähdä. Lupaan, että tuutte pitämään siitä! Tätä salaisuuden verhoa tulen raottamaan myöhemmin, ihan piankin, sekä myös niitä tarinoita on tulossa lisää. Kehitteillä on myös fiktion ja faktan sekoitelmalla maustettu tarina.. Tämä ei jää tähän..!! ;-)

Lisätty linkkejä oikean reunan linkkilistaan!

Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti