perjantai 7. marraskuuta 2008

Chock Dii, Hyvä onni (Matkis 3)

Moiiiiiii... Tai jotain. Terkkuja tai jotain täältä jostain! Loceissoni edelleen täällä Khaosan Roadilla. Takana vajaa pariviikkoo iiiiiihana ja kivaa ja ei niin kivaa reissuu ja eessä paljon enemmän. Uskoakseni ensimmäistä edellisestä lauseesta. Hyvä niin. Tässä edellisen blogimerkinnän on vietetty mukavii Diin synttäri juhlii, reissailtu tuttavan ja uusien kavereitten luokse Mimburin kaupungin osaan (matka siis kesti taksilla ajaen noin tunnin ja muilla julkisilla yli kaks tuntii) BKK on iso kaupunki! ym. ja ihan oltu vaan, hengailtu ja ei nukuttu. No tänään on sit vaan oltu ja hengailtu ja nukuttu. Leffojen merkeissä. Ja ainiin synttäreillä käytiin kattomassa hienolla ja upella luxus ostarilla 3d-leffa Scar! Uusi kokemus toi 3d-movie... No joo. Nyt hiipii taas pieni pippeli otsaan. En tiiä miks, tai ehkä tiiän tai sit en tai sit se ei es hiivi. Varmaan jotain väsymystä tai jotain. Lähden varmaan ettimään jotain ruokaa tuolta metelin ja brittituristien keskeltä ja valmistautumaan huomiseen liikkeelle lähtöön etelään päin saarelle. Palaan astialle kun inspiraatio ja jaksaminen tämän suhteen palaa. Hiiiiiienojen ja upeitten tekstien, kuvien ymymym. merkeissä. Paljon on kerrottavaa. Täytyy vaan herkita niitten julkaisukelpoisuus ;P :-D No ei vaan, toivottavasti toi herätti kovasti kiinnostusta tulevia, sekä blogi, reissaamis, että elämä näkökulmasta olevia juttuja.

2 kommenttia:

  1. Moroporo Määdöventures reppujareissudude! :)
    Eli suuntana on uudet alueet thaikulttuuri alueista? No onkos siellä ollut ahdistavaa :) Ja arvaas onko linjat nyt auennut :)
    From Suomi Nastoland :)

    VastaaPoista
  2. Moromoro!Anonymous Bros :-) Reppu on ja reissaamista kanssa, mutta tiettyä aitouden puutetta havaittavissa ;-) Ahistavaakin on ollu. ;D

    Uusia kultturelleja kokemuksia pärisevinen kuumotuksineen on tiedossa jahka retkikunta saa koottua ja hoidettua huollon ja hilattua liikkeelle, suuntana x.. (joo, kyllä! pieni siteeraus)

    Nyt on hyvä, että mailmanlaajuinen verkko on ihan näppiesi ulottuvissa!

    Palataan astioille..

    VastaaPoista