tiistai 29. huhtikuuta 2008

Heippa ja kiitos!

Päässä humisee kun Haminan torilla! :-) Istun erään tukkutarvike liikkeen tiskillä ja näpyttelen tätä. Samaan aikaan käymme kiivasta, ellei jopati hektistä keskustelua tiskin takana notkuvan palvelu - ja myyntihenkilön, alansa ammattilaisen kanssa. Aihepiiri:

- Tää vitun käyttis tökkii ja jumittaa..
- Urpåååå, palauta se sieltä palautusosiosta
- En palauta kun tässä on vuosien takaa jotain paskaa ja sotkua
- Mitä paskaa?
- No kaikkee ihan uskomatonta zaissee, ei siitä palautuksesta oo mitään hyötyy ja sillä siisti..!

Tämä dialogi jatkuu vielä hetken, sitten hilljentyminen ja organisaation edustaja ottaa mopin ja imurin kaapista, hajoillen.. Aivan.

Vituttaa, väsyttää, nälättää ja.. no kaikkee. Olo tuntuu sressaantuneelta, väsyneeltä ja epätoivoselta. Töissä on tosi kiire. Tekemättömiä ja tekeillä olevia projekteja ja juttuja on ainakin sata. Tuntuu, että mitään ei saa aikaseksi. Aika ei riitä. Vitut, mähän yritän. Ehkä se palkitsee viel joskus. Ura-valinta kysymys. Jollain on varmasti paljon kiireemmin.

Kesken eräinen muutto-projekti vaivaa. Tuntuu niin vaikeelta. Pakata elämä. Viimeiset 9 vuotta olen siinä asunnossa asustellut. Yhdessä ja erikseen. Kaikki kämpässä olevat tavarat ja se ympäristö muistuttaa jostain. Muistoja on paljon, niin onnellisia! Ihania hetkiä! Yht äkkii tunnen kun joku huitasee mua puukolla. Sattuu!!!! Sattuu!!! Kaikki hiljenee, kuuluu vain sydämen ääni, oman. Sekin harvenee. Mitä tapahtuu?! APUA! Auttakaa joku! Ei mitään, lyhistyn uneen ja nieleskelen omaa itkuani...

Uusi sivu on kääntynyt. Tässä kirjassa taka-teksti lupaili ja hehkutteli, että tarina on jännä, oma-elämän kerrallinen huumori draama ja sisältää myös toimintaa. Vielä en oo päässy kun pari ekaa lukua. Täytyy jatkaa lukemista.

Mitä hyvää olenkaan tehnyt?! Haluan kiittää niistä mahtavista ystävistä, joita mulla on ympärillä! Kiitos kun ootte olemassa! Kiitti siitä hyvästä mitä ootte osakseni antanu! Olette hyviä ihmisiä!

Ja sit haluun kiittää, että joku tai jokin on tuonut kohdalleni erään maaaahtavanihananjaupeen jutun... ;-) Siitä ehkä myöhemmin.. :-P

No mutta, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä..!! Palataanhan astialle. Tulipas avauduttua. Ehkä lähetän tän johonkin lehteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti