maanantai 28. huhtikuuta 2008

Aloitus

Hellurei vaan "kaikille"

Ajattelin nyt ruveta kirjottelemaan tällästä blogia. Se on käsittääkseni aika trendikästä, ja mun toinen nimihän on Trendi..

No ensin täytyy funtsia, että kuka tätä muka lukee, siis kuka on kiinnostunu millään muotoa allekirjoittaneen hengentuotoksista. Nyt tarkoitan siis ns. ulkopuolisia. Ne jotka saattaisivat olla kiinnostuneita, heihin olen varmaan yhteydessä monella muulla välineellä, eli he onnekkaat ovat kuulleet näitä juttuja jo.

Entäpä jos tälle blogille eksyy joku edellä mainittu outsider-tyyppinen hlö? No sen täytyy olla uteliaisuutta? tai kiinnostusta tulevia aiheita kohtaan? Mitä?

Olen liekeissä! Siis pääni on liekeissä. No siis ajatukset on... joo. Tota ajatusta voidaan viedä eteenpäin.. Mitkä ovat blogin kirjoittajan motiivit rustata sitä? Narsistisuus ja "julkisuuden" ja huomion hakeminen? Ehkä.

Allekirjoittanut päätti juurikin, että tää on kanava purkaa sitä ajatuksen vuota, tahi kaipuun vuoksea, kertoa mahtavista asioista, mitä vaikka päivällä tapahtu töissä, tai mitä mä näin kadulla, vai tuliko nettikaupasta tilattua punanen vai sininen kännykkäkoru, harrastuksista tai vaikka matkustelusta. No niistä tärkeistä asioita. Hei, siinä oiskin ideaa. Rupeen kilpailemaan idoleitteni Madventures Rikun ja Tunnan kans, eli rupeen kirjottamaan matkoistani ja reissuistani mailmalla, tänäänkin kävelin Osuus-Pankille ja takasin (onko tossa väli-viiva ja onko tossa sanassa "väli-viiva" väliviiva? Vitu kun en ottanu kuvia siitä, siis retkestä OP:lle.

Tietysti vois suosia sitä perinteistä kanssakäymisen mallia, eli kohdata ihminen oikeesti. Mutta eipä lähdetä sille linjalle, että asetellaan mitään vastakkain. Eikös vastakkain asettelun aika olekkin ohi? Mun mielestä kaikenlainen sähköinen viestintä on moderni ja luonnollinen tapa viestiä muiden kanssa ja se ei suinkaan pois sulje primitiivisimpiä kanssakäymisen muotoja, joskin järjestelmä on itse luonut vaihtoehtoja tälle.. JOOO :-/

Tieto lisää tuskaa, ei aina tarviikkaan ajatella..

No nyt lätisty pari kappaletta ei mitään, selvinpäin. Palataan astialle! Ja loppupotkuksi; Minä lupaan, että tänne tulee kaikkea kiinnostavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti