perjantai 2. tammikuuta 2009

Yökerhopalo Bangkokissa

Alla lainaus www.iltalehti.fi nettisivujen uutisista

Thaimaan yökerhopalon uhreja on yhä tunnistamatta
2.1.2009 10:39

Vuodenvaihteen vapaat viivyttävät Bangkokin yökerhopalon selvittämistä.

Thaimaan poliisi arvioi, että syytteitä nostetaan vasta ensi viikolla. Lisäksi osa ruumiista pitää tunnistaa dna-testin avulla.

Palossa kuoli 59 ihmistä, joista 16:ta ei ollut vielä perjantaina tunnistettu. Sairaalassa oli edelleen lähes 90 ihmistä. Lievästi loukkaantuneiden joukossa oli myös kaksi suomalaista.

Surmansa saaneiden omaiset kantoivat yökerhon edustalle kukkia ja vaativat onnettomuuden tutkimista. Palo alkoi ilmeisesti esiintymislavalla olleista tulitehosteista ja levisi nopeasti. Rakennuksessa ei ollut varauloskäyntejä. Jotkut tallautuivat kuoliaaksi, kun kaikki pakkautuivat pääovien luokse.

- Meidän on tutkittava kaupparekisteristä, kenellä on osake-enemmistö. Sitten voimme nostaa syytteet oikeaa henkilöä vastaan, sanoi poliisin edustaja.

Linkkejä aiheeseen:

www.iltalehti.fi

www.yle.fi













Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti