torstai 4. syyskuuta 2008

Thaimaan levottomuudet

Levottomuudet ei median antaman kuvan mukaan ole vakavia, varsinkaan matkaajan kannalta. Myös Muutama merkittävä uutissivusto ole asiaa noterannut uudestaan. Oma käsitykseni ja epävirallisten tietolähteiden (kuulostaapa ny hienolta:) mukaan ei tuo ole ollut paikan päällä näkyvää tai vaikuttavaa ainakaan ulkopuolisen/maalaisen kannalta. Tietysti se on paikallisille lienee eri asia ja siellä koetaan tilanteet erilailla, omine totuuksineen. Erikoiselta tuntuu, että media uutisoi siitä ensin näkyvästikkin ja nyt sitten hiljemmin tai, että siihen ei oo aikasemmin kiinnitetty huomiota, vaikka tilanne on jatkunu jo vuosia. Nytten se on kärjistyny mellakoinniksi. Mut katellaas ja toivotaan parasta. Aikeissa EI ole muuttaa ajatuksia reissun suhteen sinne tai suhtautuminen ei varmaankaan muutu pelokkaammaksi tms.

Ulkoasiainministeriön nettisivulla ei ole julkaistu tuon edellisen yllä olevan jälkeen uutta matkustustiedotetta. Alla uusin äkkiseltään löytämäni suomalainen uutinen.


4.9.2009, klo 0150 HS.fi nettisivustolta poimittua, myös kuva sieltä:

Suurlähettiläs: Thaimaahan voi yhä matkustaa

Julkaistu: 2.9.2008 12:45


Helsinki/Bangkok. Suomen suurlähettiläs Thaimaassa arvioi tilanteen Bangkokissa olevan poikkeustilasta huolimatta rauhallinen. Lähettiläs Lars Backströmin mukaan mielenosoitukset keskittyvät pääministerin virka-asunnon ja YK:n päämajan liepeille, ja muualla ei levottomuuksia ole.

Matkoja Thaimaahan ei hänen mukaansa ole syytä perua, mutta uutisia kannattaa seurata. Bangkokiin on suunnitteilla muun muassa liikennelakkoja, jotka voivat aiheuttaa vaikeuksia.

Ulkoministeriö kehottaa tuoreessa matkustustiedotteessa matkailijoita noudattamaan varovaisuutta ja välttämään mielenosoitusalueita.


Thaimaan lakko jäi torsoksi – mielenosoitukset jatkuvat

Julkaistu: 8:41

Päivitetty: 16:50


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti