torstai 17. tammikuuta 2013

Ottijatuota..

Kappas, tämäkin blogi on vielä hengissä tai ainakin pystyssä. Hauska lukee näitä tekstejä kun on aikaa kulunut. Reissujutut on tietysti samoja ja allekirjoitan ne vieläkin, jotkut henkilökohtaiset jutut on paikotellen hauskoja. Kaikki muuttuu, tai ainakin moni asia. Reissujuttuja olis lisättävänä tänne. Teen sen jos jaksan ja viitsin.

 Ajattelin, että vois tänne kirjotella tuolla Feissarissa mainetta niittäneitä "Aamun angsti"-postauksia..

Aamun angsti: Tänään se olis päällimmäisenä tota Subwaytä (se globaali patonkibaari) kohtaan.. ei tällänen n. 207 opintopistettää vajaa inssi pärjää siellä! Ihmeellisiä logiikkakaavioita ja valintoja liian lyhyessä ajassa! Lopputuloksena oli paskan makunen sämpylä, parempia löytyy halvemmalla eräästä itäisessä Lahdessa sijaitsevasta kahvilasta, jonka yhteydessä on kylmäasema ja autonpesulaite. Olinhan saanu valita taytteeni, kastikkeen, mausteet ja kasvikset itse! Heitä siinä sitten ainoat kaksi maustetta ja yhden kasviksen, jotka tiedän olevan! Palvelu-uransa ja oi, niin aikuisen elämänsä alkutaipaleella olevat naiset soittaa suutaan kaupanpäälle!
Rahat meni! Käteen jäi nälkä! Lähden kebabille ja itken itseni uneen, heti pari tuntisen vessasession jälkeen. Sitä ennen syön kaksi litraa lakritsijäätelöä ja nukun 16 tuntia. Sitten mä heräsin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti