sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

TERVEHDYS!

Hyvää huomenta Suomi! Radiohiljaisuus ohi! (lakki kourassa, patrioottisella paatoksella, syvällä komealla rintaäänellä, kaikkinen loppupainotuksineen yms..) Read me! :)

UUTTA! Vellun blogi tuoteperhe on saanu uuden jäsenen; Blogin nettiradion!

Se on luonnollinen lisä Blogiin ja Youtube-kanavaan Se on aikaisempien Radio Amiston ja Megado's Broadcastingin seuraaja tai tyhmä ja ruma sisko.






Myös Blogin ulkoasu on ollut muuttumisleikissä! Pysyhän kuulolla Feissarissa, blogissa ja Youtube-kanavalla, niin pysyt kärryillä mm. tulevista nettiradiolähetyksistä! Tulet yllättymään (pettymään)

Sitä odotellessa voit nauttia suurta suosiota ja uusintaa pyydetyistä tallenteista:

- Reissurapsa Thaimaasta - kesäkuu 2008
- Radio Amiston pitkä lähetys - lokakuu 2008

Lukijoiden ja valtavan muunkin yleisön, uhkailujen ja kiristyksen jälkeen on katteettomien lupauksien vuoro. Tulossa, Coming soon! tarinaa siitä, mitä oikeasti mm. alla mainituissa paikoissa tapahtui, tapahtuu ja tulee tapahtumaan, siitä mitä, milloin, miten ja miksi siellä voi tehdä. Luvassa myös raflaavia paljastuksia pinnan alta - syvältä sieltä, minne ei aina se aurinko paista ja siitä, mikä ei aina ole ihan sitä miltä se näyttää! Tunnetteko sen kuumotuksen?! Tai piston sydämessä?

Tämän koko "jutun" olemassa olo on ollut vaakalaudalla ja luonne muuttunut kuin drauman kokenut pieni ihminen. Tämän "jutun" tärkein funktio on kuitenkin aina ollut omassa itsessä ja tarinoiden julkaisutiheys vaihteleva. Jälkikäteen kirjoitetun "reissutarinan" tiimoilta ns. autenttisuus ja se tunteen lataaminen tekstiin on vaikeaa tai erillaista eikä siis palvele alkuperäisajatuksen mukaan allekirjoittaneen oman tunteen palon kanavana. Ko. kohdetarinoinnoin alkuperäinen lokikirja on kokenut väripanoksen turmelluksen, koska joku avasi suojatun laukun.

Savun hajuisista, munamullalla, savella tai omalla verellä kirjoitetuista, raakoista taistelukertomuksista ei ole jäljellä kuin verestäviä muistoja ja pari tunnistamatonta selluloosa tuotteen palaa, joiden tiimoilta julkaisulupaa odottavat, allaolevat jutut on väkästelty.



Bangkok - Pattaya - Koh Chang - Bangkok - Pechaburi, Cha Am - Chumbhon - Koh Tao - Koh Phangan - Koh Sichang - Trat Espanja "Pomarfinn" Mallorca - Latvia - Liettua - Viro - Unkari - Slovakia - Itävalta - Tsekit..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti