tiistai 19. elokuuta 2008

Ei kaunista (ei otsikkoa)

Nyt on aika väsyny ja paska olo! Ei tosiaankaan siitä syystä, mistä vois luulla. Ei sen takia, millasen viestin sain joskus aamulla kuuden aikoihin. Se on mulle oikeesti ihan sama. Näin se valitettavasti on, tuntuu oudolta itsestäkin. Tekis mieli julkasta se täälläkin, mutta hyvät tavat varmaan estää sen. No ei siinä ollu juu mitään minun elämää mullistavaa, jonkun muun ehkä. Se siitä. Hyvästi!

No joo, mulla on koneellakin tekstejä mitä oon raapustelu edellä mainitsemastani Vaasasta! :-) Aika hassu paikka se, lisäilen ne joskus tänne kun jaksan ja saan jonkun inspiksen. Ja kyllä niitä lupailemiani mahti-upeita uusia ja kiinnostavia juttuja ON tulossa. Ihan oikeesti, en vaan vielä voi puhuu niistä, tai joutusin tappamaan teidät..

Joo eli vituttaa. Elämä on aika raskasta just nyt. Työasiat rassaa ihan ...tusti. Ei pelkästään hyvässä. On ilmaantunu vähän vastoinkäymisiä, nehän kuuluu asiaan, mutta ei ne kivoja oo. Niin kauan kun asiat on neutraalisti, ei oo hyvä. Jos ne on positiivisesti, ei oo hyvä. Jos ne on negatiivisesti, ei oo hyvä. Nii ei nii.. Kyllä joo, tässä on aika iso myllerrys menossa, monella tasolla. Ollaan murroskohdassa. Uskosinpa, että kasvukipujen kautta johonkin parempaan, ehkä. No aika näyttää.

Mutta miettikää tätä elämää. Miettikää miten kaikki on katsojan silmissä, miettikää miten kaikki on ohitsekiitävää - "kaikki on väliaikaista, iiiihan kaikki.." Ohitsekiitävä voi mennä myös edestakaisin ja kukaan ei tiedä mitä väliaikaista on.

Miten kaikki voi muuttua yhdessä silmänräpäyksessä. Ihan kaikki. Voiko kohtaloo vähän auttaa tai kusettaa? Voiko? Yksi sana, yksi ilme.. Ne voi muuttaa historiaa, siirtää vuoria, viedä helvetistä seitsemänteen taivaaseen..? Ymmärtääkö kukaan mitä yritän sanoa? Toivottavasti edes joku, tai se joku.. :-) Tottakai toivon, että joku tai se jokin lukisi näitä. Kuunteleisi huutoani, mitä ei kuulu. Mitä se on, voi jokainen päättää itse :-D jööööööööööööööööööööö... :-S

Hyvää yötä!!




Huom! Tekstien kommentointi mahdollista klikkaamalla tekstin lopussa olevaa "X kommenttia" kohtaa! Kaikki raflaafa - tai vähemmän, kommaus, mielipiteet, omat jutut ym. tervetullutta. Olkaa hyvät! Interaktiivista sisällöntuotantoa tai jotain.. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti